28.2.2017. 15:10
0
Je li vaš dečko prevarant ili samo ovisnik o mobitelu
Kad bi toliko pipkao vas koliko pipka svoj mobitel, seksualni život bi vam bio daleko uzbudljiviji. Imate osjećaj da je vaš dragi STALNO na telefonu i počinjete se pitati postoji li netko s kim se dopisuje ili je samo još jedna žrtva ovisnosti o mobilnom telefonu.

Ovisnost o pametnim telefonima danas je jednaka ovisnosti o nikotinu. Prosječni korisnik gleda svoj mobitel svakih 18 minuta, a 10 posto korisnika radi to svakih deset minuta ili češće - što ih čini klasičnim ovisnicima, piše Cosmopolitan.hr.  

Najkritičnija skupina su mlađi od 25 godina koji na mobitelu provedu gotovo četiri sata, uglavnom surfajući po netu, najviše po društvenim mrežama. Kako otkriti je li vaš partner samo žrtva moderne tehnologije i svoje znatiželje  ili ste vi žrtva njegove prevare? 

Jednostavno. Ako mobitel nosi sa sobom i kad ide na tuširanje ili ga na stolu drži tako da mu je zaslon okrenut tako da ga ne možete vidjeti vjerojatno nešto skriva. Ako ga je pak baš briga gdje ga je ostavio onih minutu i pol dok je na toaletu, ne vara vas, samo mora na odvikavanje od mobitela.  

(Merima Druškić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.