11.8.2022. 13:32
0
Pjevačica Sandra Čaprić završila sa petnaest šavova na glavi
Bivša zadrugarka i pjevačica Sandra Čaprić doživjela je nesreću kada je na Zlatiboru pala sa kvada, nakon čega je završila sa 15 kopči na glavi, polomljenom butnom i ključnom kosti, a imala je i dvije teške operacije.

- Mislila sam u jednom trenutku da ja uopšte nisam ni živa, jer sam tad izgubila svijest i kako sam se vratila sebi, u toj sekundi kad sam osjetila bol i vidjela krv, samo sam pitala jesam li živa? Posljedice će svakako ostati… Dva šarafa imam u kuku, koji ostaju doživotno. Imaću papir koji ću nositi na svakom aerodromu, jer će biti „bip-bip”. Butna kost, to bi trebalo sve da se spoji, ključnu kost sam gore polomila i sa ovim tek treba da se suočim. Te mašnice ja inače ne nosim, ali imam 15 šavova na glavi – rekla je Sandra. 




Čaprićka svakodnevno vježba sa medicinskim osobljem kako bi se što prije oporavila, piše Express.





(Aldina R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.