28.8.2022. 12:00
0
Sanela Jenkins angažovala danonoćno obezbjeđenje: Dobila prijetnje smrću, strahuje za porodicu
Sanela Diana Jenkins, bh. poduzetnica i filantropkinja otkrila je na društvenim mrežama da je primila mnogobrojne prijetnje smrću.

– Dianin tim sigurnosnih stručnjaka savjetovao joj je da angažira četiri lična tjelohranitelja jer vjeruju da su upućene vjerodostojne prijetnje smrću, otkrio je izvor blizak Diani za Page Six. 

Dio fanova showa “Real Housewives of Beverly Hills” optužio je Dianu da je angažirala botove da objave rasističke komentare usmjerene na Jaxa, 14-godišnjeg sina glumice Garcelle Beauvais.

– Tjelohranitelji rade 24/7. Diana poduzima sve mjere opreza koje može kako bi zaštitila sebe i svoju porodicu, dodao je izvor.

Diana je odbacila optužbe da je angažirala botove.

– Optužena sam za poticanje odvratnog i neoprostivog cyber bullyinga. To nije istina. Cijeli život sam se zalagala za ljudska prava. Nema mjesta za mržnju na ovom svijetu. Ljudi koji su napadali moju porodicu i prijetili našim životima, također šire mržnju i stvaraju strah, poručila je i zaključila  “Molim vas, prestanite.” 

Ranije protekle sedmice, Jax je objavio nekoliko komentara koje je dobio od korisnika Instagrama dok su se svađe njegove majke s kolegicama – Jenkins, Lisa Rinna i Erika Jayne – odvijale u spomenutom showu.

Saneline prijateljice Rinna (59) i Jayne (51) također su optužene da su unajmile botove za napad na Jaxa, što su njih dvije oštro opovrgle, piše magazin Azra



(Aldina R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.