11.12.2022. 16:10
2
Dosta je bilo promovisanja: Osiguranje izbacilo Ivanu Knoll sa stadiona
Ivana Knoll, najpoznatija hrvatska navijačica, plijenu pažnju svojim prisustvom na tribinama tokom Mundijala u Kataru.

Ivana je uz selekciju Hrvatske svaku utakmicu, a usput spremno pozira fotoreporterima. Svjetsko prvenstvo itekako je utjecalo na njenu popularnost. Broj pratitelja na Instagramu itekako je skočio i sada, primjera radi, njen profil ima 2,3 miliona fanova. Uoči Svjetskog prvenstva pratilo ju je manje od milion ljudi.

Nekadašnja missica Hrvatske načinom odijevanja i ponašanjem izaziva i određene kontroverze na stadionu.

Tako je prije meča Hrvatske i Brazila imala problem sa osiguranjem na stadionu.

Jedan član osiguranja strpljivo je objašnjavao Ivani da je dosta fotkanja u sektoru koji joj nije dozvoljen. Potom je, prema snimku koji se pojavio na TikToku, rukom pokazao put prema izlazu sa stadiona. Navijačica Hrvatske mirno ga je poslušala i napustila stadion.

@blablagrr #croatia #knolldoll #knolldollcroacia #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #fyp #f #foryou #foryoupage #fypシ ♬ original sound - Feynt
(A. Balićevac)

 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.