15.5.2023. 12:05
0
Ivanu Knoll jedan od najpoznatijih TikTokera pitao čime se bavi, njen odgovor ga šokirao
Jedan od najpoznatijih TikTokera na svijetu, Daniel Mak (Mac) pitao je Ivanu Knoll čime se bavi, a njen odgovor ga je pomalo začudio.

Naime, rekla mu je da je direktorica, tačnije da ima svoju kompaniju. Zanimalo ga je kako se zove njena kompanija, a ona je odgovorila da mu to ne može reći.

- U kojoj industriji - zanimalo je TikTokera. Pokazala je rukama na svoje tijelo i rekla da je to tajna.

Naravno, njegovi pratitelji prepoznali su Ivanu kao djevojku koja se proslavila na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru. Neki korisnici spomenute društvene mreže su je uvrijedili navodeći kako se bavi "najstarijim zanatom" i da samo može biti direktorica Only Fansa. Ipak, jedna djevojka je napisala da ona zapravo ima vlastiti brend kupaćih kostima.

@itsdanielmac She Is A CEO Of A Major Company? 🤯 #formula1 #entrepreneur #wealth ♬ original sound - DANIEL MAC

Ivana je nakon fudbalskih utakmica počela da prati boks, košarku te utrke formule 1. Na jednoj od fotografija koje je objavila na Instagramu pozirala je s vozačem Ferrarija Čarlsom Leklersom (Charlesom Leclercom).

Nakon posjete Azerbejdžanu, stigla je u Miami. Posmatrala je utrku održanu u kompleksu stadiona Hard Rock. Također se pojavila u boksu nekoliko ekipa, među kojima su Alpine, Aston Martin i Ferrari.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.