15.5.2023. 18:31
0
Uginuo Hanin ljubimac, njena poruka nikoga ne ostavlja ravnodušnim: "Putuj anđele moj i čekaj me s one strane druge, srest ćemo se opet nas dvije znam to"
Hana Hadžiavdagić-Tabaković, jedna od najuspješnijih bh. influeserica, ostala je bez najboljeg čovjekog prijatelja - psa Hanči.

Ona je sa pratiocima podijelila tužne vijesti da je Hanči uginula te je objavila mnoštvo fotografija na društvenim mrežama.

- U životu sam prošla kroz mnoge tuge… izgubila bliske osobe moju nanu, mog tatu, mog bliskog rođaka… Preživjela izdaju mnogih “prijatelja”, plakala zbog prvih ljubavi, ali bol koju osjećam s odlaskom moje Hanči ne može se mjeriti niti s jednim bolom do sada.

Ovu bol koja kida srce i zbog koje duša jeca glasno mogu razumjeti samo oni koji su imali psa na način koji sam ja imala mog čičimraza…Hanči je bila ravnopravan član obitelji, moja beba 14,5 godina, putovala je svugdje sa mnom i zajedno smo prošle puno lijepih i tužnih trenutaka, njoj sam pričala sve moje sreće i tuge, ona je bila moja najbolja drugarica, moja djevojčica… Putuj anđele moj i čekaj me s one strane druge, srest ćemo se opet nas dvije znam to - napisala je Hadžiavdagić-Tabaković na Facebooku.



Hana je na Instagramu poručila da je Hanči otišla "dostojanstveno kako je i živjela".

- Otišla si s mirisima jutra… dostojanstveno kako si i živjela, kao prava dama… Nevjerojatno poslušna i pametna, moje najveće rame za plakanje i moja zauvijek najbolja prijateljica. Držala sam te za šapicu dok nisi zatvorila okice… Znaš da je dio srca otišao s tobom… Nikada te neću zaboraviti sunce moje malo -  poručila je.

Dobila je brojne poruke podrške koje je objavila, a svima je jedno zajedničko - poručili su Hani da bude jaka.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.