1.6.2023. 19:39
1
Pokorila Beograd - Džejla Ramović "zapalila" crveni tepih nesvakidašnjim stajlingom: U ruci torba od 2.500 KM
Džejla Ramović oduševila je pojavom na crvenom tepihu povodom proslave 18. rođendana srbijanskog izdanja magazina "Story" u Beogradu.

Zajedno sa svojom muzičkom karijerom, Džejla je izgradila i svoj prepozbatljiv stil odjevanja.

Za velike važne događaje Džejla uvijek pažljivo bira stajlinge, a mnogima je jasno da su njeni aduti ženstvenost i seksepil, bez previše otkrivanja. 

Ni ovaj put nije ništa bilo drugačije.

Uprkos činjenici da su se na crvenom tepihu smjenjivale poznate dame koje su mnogo duže na estradi od nje, Džejla je ponovo izdominirala svojim neobičnim i veoma svedenim, a ipak tako efektnim izdanjem.

Njen izabrani komplet sastojao se od košulje i maksi suknje bež boje, crnih salonki i torbe poznatog svjetskog brena čija cijena nije zanemarljiva.

Naime, Džejla je u ruci nosila "Dolce & Gabbana" torbu, model "Sicily", a koji se na internetu i web stranicama trgovina može pronaći po cijeni od 1.377 dolara odnosno oko 2.500 KM.


(Ajdin B.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.