24.6.2023. 20:33
1
Amra Džeko fotografijom u dresu Fenerbahcea zapalila čitavu Tursku
Edin Džeko karijeru nastavlja u Fenerbahčeu. Bh. dijamant je potpisao dvogodišnji ugovor s istanbulskim velikanom kojeg je odabrao zbog porodice.

A njegova supruga Amra odlučila je dodatno podići atmosferu među navijačima Fenerbahčea. Ona je na godišnjem odmoru u Beleku pozirala u dresu Fenera i izazvala je brojne komentare.

"Boje", napisala je kratko Amra aludirajući da Fenerbahče i Bosna i Hercegovina imaju iste plavo-žuute boje.

Naravno, Turci su ostavili brojne komentare. Poželili su joj dobrodošlicu u porodicu Fenerbahče, a i njene prijateljice su oduševljene izgledom ove 38-godišnjakinje.

Podsjetimo, Amra i Edin imaju četvero djece, a ona ima i kćerku Sofiju iz prve veze.

Amrinu fotografiju možete pogledati OVDJE.

(Ajdin B.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.