3.1.2017. 12:44
0
Hrvatska: Crveni spust na Sljemenu spreman za žensku slalomsku utrku
Sunčano vrijeme i snijeg koji je nekoliko centimetara napadao tijekom prošle noći na Sljemenu čine odličnu atmosferu za dvije ženske slalomske utrke natjecanja Snow Queen Trophy koje se po 11 put održava na sljemskom Crvenom spustu.

Prvu utrka ženskog slaloma sa ukupno 67 ponajboljih svjetskih skijašica započinje u 13 sati, u 16.15 počinje druga vožnja, a sat vremena iza toga slijedi proglašenje pobjednice i dodjelja krune Snježne kraljice. 

Najboljih 30 iz prve vožnje plasirat će se u drugu vožnju. 

Braniteljica naslova pobjednice na Sljemenu i trenutačno vodeća skijašica u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa kao i najbolja slalomašica ove sezone, Amerikanka Mikaela Shiffrin izvukla je startni broj pet. 

Jedina hrvatska predstavnica, 19-godišnja Leona Popović startat će sa brojem 61. 

Veliki broj novinara iz cijeloga svijeta pratit će ovu utrku i prenositi dijelove programa, a Hrvatska radiotelevizija prenosit će Audi FIS Svjetski skijaški kup “Snow Queen Trophy” 2017 uživo. 

Sutra je na Sljemenu dan bez natjecanja, tada će se u centru Zagreba voziti utrka skijaških legendi, a prekosutra, 5. januara, dan je za mušku slalomsku utrku na Crvenom spustu. 

Na muškoj utrci organizatori očekuju najveći broj gledatelja, procjene su da će na Sljemenu prekosutra biti oko 20.000 gledatelja. 

(Anadolu Agency)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.