20.8.2018. 16:30
0
Sarajevski ON1 džudo klub učestvuje na prestižnom međunarodnom kampu u Hrvatskoj
Više od 600 sportista iz 26 zemalja svijeta učestvuje na dzudo kampu u Crikvenici u Hrvatskoj u organizaciji Džudo kluba "Acron Slovenj Gradec", među kojim su i džudisti sarajevskog kluba ON1.

"Ovo je zasigurno jedan od najjačih džudo kampova u regionu ove kategorije. Sve pohvale organizatoru Ruslanu Jankovskiju i njegovom timu iz Slovenije. Ovaj kamp bi preporučili svakom ko želi da unaprijedi svoju kvalitetu“, rekao je predsjednik ON1 kluba Karim Hebib.

„Naš Džudo klub ON1 ove godine na kampu je boravio sa našim partnerskim klubom "Edelweiss" iz Republike Čečenije u Rusiji uz stručni nadzor trenera kluba "Edelweiss" i trenera Ilijasa Ilijadisa koji je trenutno jedan od najvećih stručnjaka u ovom sportu na svijetu, a sam spada i u kategoriju legendi Džudo sporta. Naši takmičari su imali priliku da treniraju sa najboljima i da usvajaju nova znanja. Zahvaljujemo se i Aslanu Šahgirijevu generalnom menageru i glavnom treneru "Edelweissa“ koji sa svijim timom svesrdno pomaže u stručnom usavršavanju i na unaprijeđenju naših takmiačra i ON1 džudo kluba“, dodao je Habib.

Odlazak sarajevskih džudista na kamp u Hrvatsku pomogli su BH Telecom, Bosanijek, Securitas i BH pošta.

(NAP/Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.