24.1.2019. 14:03
0
Zahvaljujući BH Telecomu stabilan i pouzdan pristup internetu za sve učesnike EYOF-a
U sarajevskoj Vijećnici danas je upriličeno svečano potpisivanje sponzorskog ugovora između BH Telecoma, kao Zlatnog sponzora i telekomunikacijskog partnera, i direktora "EYOF-a 2019" Senahida Godinjaka.
Evropski omladinski olimpijski festival će se održati od 9. do 16. februara u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. Na početku konferencije za novinare Godinjak se zahvalio BH Telecomu te je kazao da organizatori privode kraju tehničke pripreme za "najveći sportski događaj u Sarajevu poslije Zimskih olimpijskih igara 1984. godine", kako mnogi karakterišu ovaj festival.

Sedin Kahriman, v.d generalni direktor BH Telecoma je uputio čestitke gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaki i Godinjaku na svemu što su poduzeli da se olimpijski duh vrati u Sarajevo.

U cilju adekvatne pripreme, naši stručni timovi su obezbijedili tehničke preduslove na svim borilištima, mjestima gdje će boraviti takmičari, turisti i posjetioci. Pripremili smo i posebnu ediciju ultra start paketa i bit će namijenjena svim našim gostima i posjetiocima i obezbijedit će im kvalitetnu uslugu, prenos podataka i pristup internetu“, izjavio je Kahriman.

Na konferenciji je predstavljen i promotivni spot BH Telecoma o telekomunikacijskoj organizacija EYOF-a. Navedeno je da je za potrebe medija i učesnika događaja postavljeno više od 80 Wi-Fi antena na mnoštvu lokacija.



Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka zahvalio se BH Telecomu koji je, prema njegovim riječima, pokazao da je društveno najodgovorna kompanija u BiH.

EYOF 2019. će u Sarajevu okupiti više od hiljadu takmičara, blizu 750 članova delegacija iz 46 evropskih država, te više od 150 akreditiranih novinarskih ekipa i hiljade volontera iz cijele države.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.