23.10.2021. 12:22
0
Na turniru u Posušju brojni golferi iz BiH i svijeta
Trinaesti tradicionalni turnir u golfu pod nazivom "Vinski turnir" održava se danas na golf terenu "Topala" u Posušju, a okupio je brojne golfere iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Švedske, SAD-a i Velike Britanije.

Riječ je o turniru s izuzetno pozitivnom energijom, punom solidarnosti i razumijevanja na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Pokazalo se da su golf i vino savršeni spoj za njihovu promociju, ali i promociju općine Posušje i hercegovačke regije, stoga se golferi, ali i vinari rado odazivaju na ovaj turnir, istaknuli su iz Golf kluba Posušje.

Sam turnir je osmišljen da se promovira golf i teren "Topala" kao jednu od tri golf destinacije u BiH, a da se pri tome promoviraju i autohtona vina hercegovačkog kraja.

Pa je tako ovogodišnji pratitelj "Vinarija Čitluk", kao i protekle dvije godine, a također će se moći kušati vina "Vinarija Keža", "Vinarija Zadro" i "Vinarija podrumi Andrija".

Iz Golf kluba Posušje pozvali su sve zainteresirane da dođu danas na golf teren "Topala" u Posušju te da uz domaći pršut besplatno kušaju vina.

Inače, Golf klub Posušje krajem prosinca 2006. godine osnovalo je nekoliko entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport. Golf teren otvoren je za igru svakim radnim danom i vikendom, dok sezona traje, a to je preko 300 dana godišnje zahvaljujući povoljnoj klimi.

Golf teren Topala nalazi se u Posušju, nedaleko od Hrvatske granice.

(Fena)

Golf
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.