25.11.2015. 13:05
0
Merima Bašić pokradena u Dublinu
Reprezentativka Bosne i Hercegovine u kik-boksu, Merima Bašić, nije uspjela da se plasira među osam najboljih na svijetu. Naša predstavnica je na Svjetskom prvenstvu u Irskoj, koje se trenutno održava u Dublinu, pokradena od strane sudija u meču osmine finala protiv Mađarice Renate Rakoczi.

Sarajka je tokom sve tri runde bila bolja takmičarka, sve do zadnjih 30 sekundi na semaforu je stajao  rezultat 3:0, ali su na kraju sudije dodijelile pobjede Mađarici.

Sve vrijeme sam vodila bodovno, da bi se u zadnjih 30 sekundi Mađarici dodijelili mnogobrojni bodovi. Ne volim prenemaganja boraca kada izgube, ali sam dužna da se zahvalim svima koji su uz mene, a narocito onima koji su bili ovdje u Dublinu i šokirani su ovom odlukom – kazala je Bašić, koja je svim sportistima i građanima Bosne i Hercegovine iz Dublina čestitala Dan državnosti, piše Avaz.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.