12.1.2016. 15:07
0
Mike Tyson: Fury je najbolji teškaški prvak koji se pojavio nakon mene
Bokserska legenda i bivši teškaški prvak Mike Tyson izjavio je ovih dana kako je ponosan što je aktuelni prvak Tyson Fury nazvan po njemu. Također, Furyja smatra najboljim teškašem koji se pojavio nakon njegovog odlaska.

„Sretan sam što je Fury prvak. On je najbolji teškaški prvak svijeta koji se pojavio nakon mene. On je faca, briga me šta drugi pričaju. Ovo neće zvučati najljepše, ali on može reći šta god poželi. Znate li ko će se ugledati na njega? Ljudi koji su mislili da nemaju šanse u životu”, izjavio je Tyson.

Aktuelni teškaški prvak, koji je nakon 4200 dana s trona skinuo Vladimira Klička, na komplimentima bokserske legende se zahvalio preko Twitter profila.

„Veliki prozdrav mom čovjeku Mikeu Tysonu. Ponosan sam što nosim tvoje ime”, napisao je Fury.

(Nedim Pobrić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.