5.2.2016. 22:22
0
Snimak pucnjave tokom vaganja boksera: Trojica muškaraca u policijskim uniformama pucali
Snimljeni su dramatični trenuci u kojima bokseri i navijači panično bježe kako bi spasili svoje živote nakon što su trojica muškaraca obučena u policijske uniforme upala u hotel Regency u Dublinu i počeli pucati iz kalašnjikova, javlja The Sun.
U pucnjavi je najmanje jedan muškarac poginuo, dok je dvoje teško povrijeđeno. Napadači su upali u atrij hotela za vrijeme službenog vaganja boksera uoči bokserskog turnira koji se trebao održati sutra. Nakon pucnjave napadači su pobjeglik, prenosi Avaz.

Na snimci se može čuti i dijete koje je u panici. U jednom trenutku dječak dovikuje: Tata pomozi mi! Tata što je to bilo?' 

Nakon što su izašli na ulicu, čuju se glasovi ljudi.
(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.