9.4.2016. 18:21
0
U Bihaću državno prvenstvo u džudu za djecu i kadete
Državno prvenstvo u džudu za djecu i kadete počelo je danas u sportskoj dvorani ''Luke'' u Bihaću.

Prvenstvo organizira Judo klub Una, a učestvuje 400 takmičara iz 40 bh. klubova.

- Džudo je jedan od naših najtrofejnijih sportova u državi. Judo klub Una je osnovan 1980. godine i okuplja više od 100 članova, a podario nam je državne, balkanske, evropske i svjetske prvake. Hvala organizatoru na odlično organiziranom prvenstvu - kazao je gradonačelnik Emdžad Galijašević koji je svečano otvorio takmičenje, prenosi Avaz.

Državno prvenstvo u džudu za djecu i kadete uvod je za domaćinstvo grada Bihaća za Balkansko prvenstvo za kadete, koje će biti održano 4. juna ove godine.

Anesa Agović
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.