26.9.2016. 11:06
0
Takmičari iz TKD kluba Željezničar osvojili osam medalja na taekwondo turniru "Najbolji među najboljim"
TKD Zeljeznicar 01
TKD Zeljeznicar 02
TKD Zeljeznicar 03
TKD Zeljeznicar 04
TKD Zeljeznicar 05
TKD Zeljeznicar 06
TKD Zeljeznicar 07
Na otvorenom taekwondo turniru koji je održan u Zenici, a koji je nosio naziv "Najbolji među najboljim", učestvovali su klubovi iz BiH i Hrvatske, a učestvovalo je oko 300 takmičara.

TKD klub Željezničar iz Sarajeva je nastupio sa 10 takmičara. Osvojeno je osam medalja u tri starosne kategorije: kadeti, mlađi kadeti i mali olimpijci.

Medaljama su se okitili:

Aini Mesihović, kadetkinja (bronzana medalja u formama)

Luka Lenert (zlatna medalja u kickovima i srebrna u borbama, mlađi kadeti), Ira Grgić (bronza) u borbama, mlađi kadeti

Edna Bašić (zlatna medalja, mali olimpijci), Lana Avdović (srebro, mali olimpijci), Rajna Remović (srebro, mali olimpijci), Dani Mesihović (bronza, mali olimpijci) u borbama.

Još su nastupili Adrijan Pozek, Benjamin Mlivo, Danial Musić kojima je malo nedostajalo da osvoje medalju. Uspjeh  je veći utoliko što je za sedmero djece ovo bio prvi nastup na nekom takmičenju.

Obzirom da je ovo prvo takmičenje poslije ljetne pauze, na predstojećim takmičenjima iz TKD kluba Željezničar očekuju jšs bolje rezultate.

Treneri djece koja su učestvovala na takmičenju su bili Bojan Lalić, Edin Kadrić i Emir Čajić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.