28.9.2016. 19:20
0
Zbog izborne kampanje zaboravili zlatne momke: Nagrade za sjedeće odbojkaše na čekanju
FOTO: Doček šampiona
Reprezentativci u sjedećoj odbojci BiH koji su 18. septembra 2016. godine peti put osvojili odličje (treću srebrenu medalju) na Paraolimpijadi do danas nisu dobili niti jednu konvertibilnu marku, piše bh. novinska agencija Patria. Kako su im rekli, bit će poslije izbora.

Na Sarajevskom aerodromu dan poslije organizirana je press konferencija. Otkriveni su detalji koji do tada nisu bili poznati široj javnosti. Jedan od igrača Benis Kadrić igrao je iako je imao zabranu zbog dva tromba zbog kojih je ležao u bolnici. I pored toga naši momci predvođeni selektorom Mirzom Hrustemovićem nisu se predavali te su još jednom donijeli sjajnu medalju u BiH. 

Spektakularnog dočeka nije bilo. Press konferenciji su prisustvovali predstavnici vlasti, pala silna obećanja o boljem statusu, nagradama, bilo je i suza.

Došli i uslikali se kandidati i načelnici pred lokalne izbore. Pokazali da su uz našu najtrofejniju reprezentaciju. Ali organiziranih prijema nije bilo zbog kampanje za lokalne izbore.

No, niko i ne kaže da su nagrade trebale dati općine. Pitanje je zašto su zakazale vlasti u Kantonu Sarajevo, FBiH i Vijeće ministara BiH. 

A svjetski i evropski prvaci čekat će bolja vremena!


(NAP)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.