20.2.2017. 13:54
8
Dodikov sin oduševljen dočekom u Sarajevu: Bilo je lijepo čuti aplauze i gledati takve slike iz Skenderije
“Kad se desi nešto lijepo, mediji o tome ne pišu”, rekao je Igor Dodik, generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea i sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika

Igor Dodik, generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea, i sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, u razgovoru za N1 komentirao je sinoć odigrano finale Kupa BiH u kojem je tim iz Laktaša bio bolji od domaćina i organizatora turnira – Bosne Royal Jelly.

Kako je za N1 kazao Dodik-mlađi, Igokea će danas putem zvanične internet prezentacije poslati zahvalnicu Bosni i publici na lijepom dočeku u Sarajevu.

”Spremamo jednu zahvalnicu publici i organizatoru na gostoprimstvu. Drago nam je, ali bilo bi glupo reći da smo iznenađeni. Drago nam je što se ovo dešava, i prošle godine u Kaknju je bilo isto. Dočekani smo aplauzom. Kad se desi nešto lijepo, mediji ne pišu”, ispričao je Igor Dodik.

”Gledao sam utakmicu, lijepo je čuti aplauze i vidjeti tako lijepe slike”, dodao je on. Igokea je boljom igrom tokom cijelog meča zasluženo odbranila trofej osvajača Kupa BiH.

(Merima Druškić)

Igor Dodik
8
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.