12.3.2017. 16:03
0
Završen 10. skijaški Kup Srebrna lisica
Proglašenjem pobjednika danas je na Bjelašnici završeno takmičenje u alpskoj skijaškoj disciplini slalom 10. Kupa "Srebrna lisica", koje je organizirano u okviru zvaničnog kalendara takmičenja Skijaškog saveza BiH.

S ovom disciplinom je i zvanično završeno takmičenje 10. Kupa "Srebrna lisica".

Učešće u takmičenju u disciplini slalom su uzeli dječaci i djevojčice u dobi 12., 14. i 16. godina.

Prvo mjesto u disciplini slalom u dobi od 12. godina osvojili su Isidora Jugović i Tarik Zuhrić, u dobi od 14. godina pobjednici su bili Ajna Didović i Daut Hamidović, dok u kategoriji od 16. godina to su bili Aiša Kantardžić i Kemal Karić, saopćeno je iz Ski kluba Bjelašnica.

(Fena/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.