30.4.2017. 8:19
0
"Večeras su boksovala dva gospodina, a na kraju je pobijedio onaj bolji"
Veliki meč gledali smo sinoć na londonskom Wembleyju kada je u pitanju super teška kategorija u boksu.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Anthony Joshua je pobijedio Wladimira Klitschka i tako velikog Ukrajinca vjerovatno poslao u penziju.

U jednom od najboljih mečeva u posljednjih 10-ak godina vidjelo smo nekoliko teških udaraca, pa su oba borca padala. Prvo je Joshua načeo Wlada u petoj rundi, ali mu je Ukrajinac ubrzo vratio.

Ipak, u 11. rundi Britanac je u nekoliko navrata srušio Ukrajinca, a sudija je na kraju prekinuo borbu, pa je bilo jasno da je Joshua sada najveći bokser današnjice.

Wladimir je nakon meča rekao kako je sinoć bolji pobijedio:

"Volim vas ljudi i nadam se da ste uživali u borbi. Oba borca su dala sve najbolje od sebe. Bolji je pobijedio večeras. Dva gospodina su se borila večeras, kažem tako jer boks potiče iz Engleske. AJ je večeras bio bolji i veoma sam tužan što nisam uspio. Planirao sam to, ali nije prošlo. Sve čestitke Anthonyju i vama navijačima", rekao je Wladimir.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.