28.5.2017. 19:18
0
Gradačac: Održano prvenstvo BiH za žene u sportskom ribolovu
Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine za žene u ulovu ribe na plovak održano je danas na jezeru "Vidara" u Gradačcu.

Na prvenstvu su nastupile natjecateljice iz Banovića, Kalesije, Visokog, Prnjavora, Dervente i Laktaša.

 Najuspješnija je bila Maja Limaj član UGSRD "Klen" Banovići  s ulovljenih 10,79 kg,  drugoplasirana bila je Saja Vidović  sa 10,24 kg iz Udruge sporstkih ribolovaca "Ukrina" Derventa.

 Treće mjesto osvojila je Aleksandra Milovanović, iz Udruge sporstkih ribolovaca "Ukrina" Derventa, s ulovljenih 9,02 kg  ribe.

 One će, s još tri najbolje plasirane, braniti boje Bosne i Hercegovine  na kupu "Jadransko-podunavskih zemalja",  koje će se održati od 22. do 24. srpnja 2017. godine na Skadarskom jezeru u Crnoj Gori.


(Fena/Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.