5.8.2017. 16:00
0
Sutra 18. Auto trka 'Grand prix Cazin 2017'
Auto trka „Grand prix Cazin 2017“ bit će održana sutra, a učešće je prijavilo 109 vozača iz zemlje i inozemstva koji će na popularnoj stazi „Krajiška zmija“, od Sedre do Ostrošca, ljubiteljima ovog sporta pružiti vrhunski užitak.
Organizator trke i ove je godine AMK "Extra sport" Cazin. Tradicionalno, večeras će u centru Cazina biti prezentirana najatraktivnija vozila ovogodišnje trke.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona obavijestili su građane da će danas do 20 sati, zbog treninga učesnika trke, i sutra od 8 do 20 sati, biti obustavljen saobraćaj  za sva motorna vozila na magistralnom putu M 4.2 , dionica Srbljani  (Bihać) - Ostrožac (Cazin). Saobraćaj se usmjerava na alternativne pravce, prema postavljenoj signalizaciji.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.