27.11.2017. 12:30
0
Edin Branković osvojio 17. mjesto na takmičenju ISU Shanghai Trophy u Kini
Seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju, Edin Branković, nastupio je od 24. do 26. novembra na ISU Shanghai Trophy u Kini.

Na ovom pozivnom takmičenju koje organizuje i finansira Međunarodna klizačka unija (ISU) učestvovali su najbolje rangirani takmičari iz tri sporta, umjetničko, sinhrono i brzo klizanje. Naš reprezentativac je u disciplini 1.500 m zauzeo 17. mjesto. Na kraju takmičenja, nastupio je i u mix štafeti sa reprezentativcima Kine. Ova trka nije imala takmičarski karakter.

Edin Branković iz Kine putuje u SAD na nastavak priprema, ovaj put za nastup na Evropskom prvenstvu, koje se održava od 12. do 14. januara 2018. godine u Dresdenu u Njemačkoj.

Na ovom prvenstvu nastupit će i Tarik Omeragić, također seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u brzom klizanju, koji je ispunio normu za nastupe na evropskim i svjetskim takmičenjima rekao nam je generalni sekretar SKSFBiH Berin Delalić.


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.