7.12.2017. 13:10
0
Šuman: Nemamo nikakvih kalkulacija
Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Bilal Šuman, saopćio je spisak rukometaša na koje će računati u dvije predstojeće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Švicarske.

Na spisku Šumana nalazi se 13 rukometaša i 3 golmana, među kojim je i nekoliko povratnika u A reprezentaciju. 
Na spisku A reprezentacije Bosne i Hercegovine nalaze se:

GK: 
1. Burić Benjamin
2. Ahmetašević Admir
3. Tatar Edin

LK:
1. Nuić Tomislav
2. Ovčina Alen

DK.
1. Vražalić Faruk
2. Predragović Srđan

PIVOTI:
1. Vranješ Vladimir
2. Burić Senjamin
3. Toromanović Muhamed

LB:
1. Mandić Igor
2. Terzić Mirsad
3. Prce Nikola
4. Vegar Marin

SB:
1. Tarabochia Marko
2. Karačić Ivan
3. Perić Josip

DB:
1. Panić Marko
2. Malinović Dejan
3. Haseljić Ibrahim
                        

“Nemamo nikakvih kalkulacija! Ukoliko razmišljamo, a razmišljamo o SP moramo sve dati od sebe da obje utakmice protiv Švicarske iskoristimo na najbolji mogući način, a to je pobjeda u dvije utakmice. Analizirat ćemo protivnike i maksimalno se pripremiti za odlučujuće utakmice naše reprezentacije”, izjavio je selektor naše reprezentacije Bilal Šuman.



Podsjećamo, “Zmajevi” će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 10. januara igrati gostujuću utakmicu protiv Švicarske, a tri dana kasnije planirana je domaća utakmica u Tuzli sa istoimenom reprezentacijom.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.