3.2.2018. 9:07
1
Poturak večeras protiv Turinskog: Želim vratiti šampionski pojas
Večeras se u Vroclavu u Poljskoj održava borilački event pod nazivom "DSF Kickboxing Challenge 13", a boje BiH će tu braniti ponajbilji bh. borac Dževad Poturak.
Poturak će večeras u borbi protiv Poljaka Mihail Turinskog pokušati vratiti šampionski pojas u WAKO kategoriji kojeg je izgubio od istog protivnika u borbi, koja se u martu 2016. godine održala u Zetri.

Uoči borbe, Poturak je pun samopouzdanja, te najavaljuje pobjedu i vraćanje šampionskog pojasa.

"Želim ponovo biti šampion i vratiti svoj pojas. Mihail je imao sreće jer sam povrijedio biceps i izgubio na bodove. Imam jedno mjesto u svojoj kući, koje je sada prazno. Zbog toga moram uzeti svoj pojas i vratiti ga kući. Za ovu borbu sam imao posebne treninge, jako dobro sam se spremio. Došao sam u Poljsku da pobijedim", rekao je Poturak.

Poturka je za ovu borbu pripremao legendarni Holanđanin Ernesto Host, četverostruki prvak svijeta, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.