4.8.2018. 22:42
0
Ivan Dračar i Marija Vrajić pobjednici Duvanjske desetke
U uličnoj utrci na 10 km koja se održava pod nazivom "Duvanjska desetka 2018” najbrži su bili Ivan Dračar i Marija Vrajić .

Ovo je peta po redu Duvanjska ulična utrka na 10 km koju su u subotu organizirali Atletski klub "Puls" iz Tomislavgrada i Općina Tomislavgrad.

 Start i cilj kružne utrke, na kojoj je nastupilo rekordnih 178 natjecatelja iz 12 europskih država,  bio je kod zgrade Općine, a trčalo se tomislavgradskim ulicama.

U konkurenciji atletičara najbrži je bio Ivan Dračar iz Atletskog kluba (AK) Kvarner, drugo mjesto izborio je Tomislavgrađanin Ante Pokrajčić iz škole Jacići, a treće Uroš Gutić iz AK Bosna.

Kod žena, prvo je mjesto osvojila  Marija Vrajić iz AK Maksimir, druga je bila Tanja Samardžić (AK Moslavina), a treća Radmila Maksimović, članica AK Šibenik.

U kategoriji najbrži Duvnjak, među atletičarima, prvo je mjesto zauzeo Vinko Sliško, drugo Džoni Jurić, a treće Krešimir Parlov. Među atletičarkama prva je prošla ciljnu ravninu Matilda Šola, druga je bila Vesna Ćavar, a treća Mateja Zorić.

Održana je i utrka dužine 3,3 km na kojoj je sudjelovalo 64 natjecatelja. Prvi je bio Berin Mušanović, drugo mjesto osvojio je Brane Šatara, a treće Ibrahim Ramić. Kod žena prva je ciljnu ravninu prošla Gabrijela Stanić iz Tomislavgrada, druga je bila Marijana Kovačević , dok je treće vrijeme osvojila Mihaela Buljan iz Tomislavgrada.

(Fena)

Utrka
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.