16.10.2018. 15:03
0
Khabib Nurmagomedov ne želi 15 miliona dolara i revanš sa Conorom McGregorom
Šampion UFC-a u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov odbio je ponudu od 15 miliona dolara za revanš protiv Conor McGregora, potvrdio je njegov ujak Alex.

Piše: Haris Ahbabović

- Hoće li Conor imati šansu za neku osvetu? Ne. Khabiba nije briga za novac, nema šanse niti tih para koje bi prihvatio, a znam da oni žele revanš i da su nudili 15 miliona dolara - rekao je Alex Nurmagomedov, prenose ruski medija.

Khabib je odbranio titulu šampiona UFC-a prije 10 dana, kada je u Las Vegasu primorao McGregora da preda meč u četvrtoj rundi, a potom je nastao haos oko oktogona jer je ruski borac iz Dagestana inicirao tuču s Konorovim timom, prenosi Dnevni Avaz.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.