1.11.2018. 17:11
0
Khabib mirno čeka rasplet: Branio sam svoju čast, porodicu i religiju. Neću ići na suđenje u Las Vegas, pa neka mi uzmu i sve pare koje sam zaradio
Prvak UFC-a u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov još ne zna šta će odlučiti Sportska komisija Nevade nakon haosa poslije borbe s Conor McGregor.

Podsjećamo, Khabib je gušenjem u četvrtoj rundi savladao Konora i tako odbranio svoj pojas, ali je onda nastao haos u i oko oktagona, a dagestanski borac je bio u glavnoj ulozi.

Iako je Sportska komisija uzela Habibu milion dolara kao kaznu, još se čeka konačna odluka. Dok sve to traje, Nurmagomedov mirno obilazi zemlje širom svijeta i uživa u slavi.

Upitan da prokomentira cijelu situaciju, Habib je kazao da neće dolaziti u Nevadu, prenosi Avaz.ba.

- Oni su se već sastajali i ništa nisu odlučili. Žele da dođem na sljedeće saslušanje, ali smatram da nisam kriv. Ja sam samo završio ono što je inicirano prije meča. Nisam kriv i oni neka sude onom ko je. Branio sam svoju čast, porodicu i religiju. Neću ići na suđenje u Las Vegas, pa neka mi uzmu i sve pare koje sam zaradio i izbace me na 10 godina. Meč sam završio po pravilima, a onda sam završio i posao. Nikada im neću tamo otići, neka rade što žele - rekao je Khabib.



(Lejla Trle) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.