3.1.2019. 14:18
0
"Zar mislite da bih gledao utrku u Brazilu kod Schumachera da je Michael prikovan za krevet?!"
Bivši šef Ferrarija i jedan od najboljih prijatelja Michaela Schumachera, Jean Todt, rekao je da se stanje Michaela Schumachera poboljšalo.

Piše: Haris Ahbabović

Schumacher je proslavio 50. rođendan, a već nekoliko godina je prikovan za krevet i za kolica zbog stravične nesreće na skijanju u Francuskoj.

Jean Todt je rekao da je u domu kod Michaela gledao VN Brazila, a da se to ne bi dogodilo da je Schumacher prikovan za krevet.

"Sa njim sam gledao mnogo trka prije i poslije nesreće. Gledali smo ih mnogo zajedno i još ćemo ih mnogo gledati", izjavio je Jean Todt.

Brojni vozači Formule 1 su poslali poruke podrške Michaelu Schumacheru.

 "On je bio moj učitelj. Zajedničko vrijeme u Ferrariju za mene je bilo fantastično iskustvo", izjavio je Felippe Massa.

"Najllepši trenuci u mojoj karijeri bili su kada sam Schumachera mogao da gledam u retrovizoru", rekao je Mika Hakkinen.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.