4.6.2019. 16:40
0
Otac Anthonyja Joshue htio da tuče njegovog menadžera nakon borbe protiv Andyja Ruiza
Šokantan poraz doživio je Anthony Joshua proteklog vikenda. Njega je tehničkim nokautom savladao Meksikanac Andy Ruiz, te mu tako uzeo sve titule i postao novi prvak svijeta u super-teškoj kategoriji.

Piše: Haris Ahbabović

Britanac je dostojanstveno podnio poraz, ali se u njegovom timu odvijala se prava drama. 

Robert Joshua, otac britanskog boksera, nasrnuo je na njegovog menadžera Eddija Heana jer je smatrao da njegov sin još nije spreman za borbu i htio ju je otkazati, no menadžer mu to nije dopustio. Veći indicent spriječio je sam Anthony.

- On, on je kriv - vikao je Robert, no sin mu je odgovorio: ''Ne, ja sam se borio''.

Britanski bokser ispričao je šta se dešavalo.

- Moj otac je bio uznemiren, a to je prirodna reakcija. Sada je sve uredu. Poraz nije dobra stvar, ali je nešto iz čega možemo naučiti - pojasnio je AJ.

- Bio je to emotivan trenutak za sve. Pokušali smo smiriti situaciju. Ponekad treba zaboraviti što je sve u igri: novac, pojasovi... i zapamtiti da je ovo ipak sport - rekao je menadžer britanskog boksera.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.