30.7.2019. 16:36
0
Bivši šef Ferrarija donekle otkrio u kakvom se stanju nalazi Michael Schumacher
Bivši šef Ferrarija Jean Todt otkrio je za Radio Monte Carlo šokantne neke nove malopoznate detalje o životu Michaela Schumachera.

Piše: Haris Ahbabović

Todt je u izjavi otkrio da su njih dvojica gledali utrku Formule 1 na televiziji i da je sedmostruki svjetski šampion Formule 1 ostvario veliki napredak u procesu ozdravljenja.

Podsjećanja radi, Nijemac je 29. decembra 2013. godine na skijanju u francuskim Alpama doživio teške povrede glave.

- Uvijek sam oprezan u takvim izjavama. Ali, gledao sam utrku zajedno sa Michaelom u njegovom domu u Švicarskoj. Michael je postigao veliki napredak. O njemu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom, i dalje se bori, kao i njegovi najbliži. Mislim da mu moje posjete pomažu zbog pozitivnih misli. Naravno da naše prijateljstvo neće više biti isto kao nekad. Ne možemo više da komuniciramo kao prije. Ali, on nastavlja da se bori, kao i njegova porodica - dodao je Todt.

O zdravstvenom stanju Michaela Schumachera, informacija skoro da i nema.

Posljednja koja se u decembru 2018. godine pojavila u medijima, bila je da Michael sa porodicom živi u švicarskom Glandu, da ga ne hrane na cjevčicu i da nije prikovan za krevet.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.