31.10.2019. 21:03
0
Conor McGregor izazvao repera na borbu
Irski MMA borac Conor McGregor želi borbu sa 50 Centom, a sve to nakon što ga je reper ismijavao u seriji objava na Instagramu.

Jedna od takvih objava je fotografija tijela Britney Spears u trenutku kada je kišobranom udarala auto. Umjesto glave pjevačice, tu je glava Conora, a 50 Cent je napisao: “Jesi li ovo ti Britney. LOL”.

“Moram reći 50 Cent, volio bih da se borim protiv njega. Kroz kampanju Floyda Mayweathera, iskoristio sam ga kao alat, promotivni i besplatni alat. Znao sam da je povezan s Floydom, pa sam ga uključio, a on je pozitivno odgovorio i unovčio publiku, pa sam vrlo zahvalan. Ali, nakon toga je počela tirada protiv mene na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gdje je konstantno izrađivao ‘meme’ protiv mene”, napisao je McGregor na Twitteru, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.