19.2.2020. 15:58
0
TKD Željezničar na Prvenstvu KS osvojio brojne medalje i nagrade
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
TKD Zeljeznicar
Dana 16.02.2020. godine je Taekwondo klub Željezničar učestvovao na 4. Prvenstvu Kantona Sarajevo, koje se održavalo u dvorani Kralj Fahd. Učešće je uzelo 12 klubova, tačnije 309 takmičara.

Ispred Željezničara, nastupao je 21 takmičar u borbama i formama, gdje su ostvarili zapažene rezultate. U formama su svi bili zlatni:

Riad Kozić, Faris Nalbantić, Luka Lenert, Džanan Čukurija, Ejla Goro, Lamija Zimonjić

Osvojen pehar za prvo ekipno mjesto, te pehar za najboljeg izvođače formi koji je pripao Riadu Koziću. U borbama smo imali 16 takmičara od kojih su zlatni bili:

Benjamin Hondo, Benjamin Avdić, Faris Korjenić, Riad Kozić, Zari Musić, Jasmina Kadić. Srebreni su bili Adrijan Požek, Advan Gackić, Rejan Sejdić, Eyla Hodžić, te bronzani Edi Jotanović, Kan Biščević, Emina Hodžić, Nađa Pivčić.

Nažalost ovaj put su bez medalje ostali Afan Biščević, Emin Hadžiabdić.

Klub je takođe osvojio pehar za 2. ekipno mjesto u kadetima, te pehar za najbolju vrtićanku Zari Musić.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.