23.2.2020. 9:21
0
Pogledajte trenutak kada je Wilderov trener bacio peškir u ring
Tyson Fury novi je svjetski prvak po WBC verziji nakon što je nokautirao sada bivšeg prvaka Deontaya Wildera u revanšu kojeg je čekao svijet.

Iako se prvobitno mislilo da je sudija spasio Wildera, ipak je ugao i trener sada bivšeg prvaka bacio peškir u ring.

Ni Wilderu nije bilo jasno zašto je sudija prekinuo meč, ali kasnije mu je trener rekao da je on to napravio, na što je američki bokser razočaravajuće odgovorio "uredu".

"Moj tim je bacio peškir. Ja to ne bih nikad uradio. Noge su mi počele da se vraćaju. Izvinjavam se svima zbog ovoga. Ja sam ratnik, a moj ugao me ostavio bez štita. Vratit ću se jači", rekao je Wilder nakon meča. 






(Lejla Trle) 

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.