21.10.2020. 18:44
0
Ministarstvo kulture i sporta KS će finansirati nastup Rukometne reprezentacije BiH
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Alikadić sastao se danas sa predsjednikom Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Mensurom Sinanovićem i direktorom Rukometne reprezentacije BiH Muhamedom Toromanovićem.

Tema razgovora bile su nastupajuće kvalifikacijske utakmice reprezentacije za Europsko prvenstvo u rukometu - EURO 2022.

Utakmica prvog kola kvalifikacija odigrat će se 5. novembra 2020. godine u Düsseldorfu (Njemačka), dok je utakmica drugog kola na rasporedu 8. novembra.

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo će sufinansirati oba nastupa Rukometne reprezentacije naše zemlje.


(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.