2.3.2021. 21:15
0
Šok za UFC: Hamzat Chimaev mora da završi karijeru jer boluje od misteriozne bolesti, iskašljavao i krv
Jedan od najpopularnijih MMA boraca Hamzat Chimaev primoran je da završi karijeru zbog misteriozne bolesti, prenosi Avaz Sport.

Piše: H. Ahbabović

Čečen sa švedskim državljanstvom prošle godine je blistao u UFC-u. Nakon nekoliko spektakularnih pobjeda stekao je status zvijezde u usponu i čekala se njegova borba za pojas, ali sada se njegova karijera naglo mora prekinuti.

Hamzat je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj iskašljava krv. Imao je koronavirus, a očigledno su se stvari zakomplicirale.

- Hvala svima što ste me podržavali. Mislim da je gotovo. Znam da nisam uzeo pojas, ali to nije najbitnija pobeda u ovom životu. Možda ću vas zabrinuti, ali moje srce i telo su mi rekli sve. Hvala mom timu i UFC-u, poručio je ovaj borac.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.