19.3.2021. 19:26
0
Drama na vaganju za UFC borbu: Julija Stoliarenko dva puta izgubila svijest tokom vaganja
Litvanska borkinja UFC-ove bantam kategorije, Julija Stoliarenko, ozbiljno je zabrinula sve koji su se nalazili u sali za vaganje unutar UFC-ovog APEX kompleksa, prenosi Avaz.

Piše: H. Ahbabović

Naime, ona se danas dva puta srušila tokom svog vaganja za borbu protiv Julije Avile, koju je trebala odraditi na UFC on ESPN 21 priredbi, prenosi "Fightsite".

U jednom trenutku napravila je nekoliko koraka u nazad te pala leđima na paravan koji odvaja vagu i prostor za čekanje.

Više ljudi odmah je priskočilo u pomoć borkinji koja je odmah došla svijesti. Nakon što je popila vode, uspjela se ustati, stati na vagu i zadovoljiti potrebnu težinu, čak ne iskoristivši cijelu dozvoljenu toleranciju. Onda je pozirala za fotografe te krenula sići s vage. I tu su se pojavili novi problemi. Odmah su još pokušali pomoći, ali još jednom je kratko izgubila svijest. Brzo se oporavila, ali joj ljekari više nisu dali da ustane. 

Po njenoj reakciji se vidjelo kako ona smatra da se osjeća dobro, ali ljekarska služba napravila je jedino normalno što su nakon ovakvog incidenta mogli. Otkazali su borbu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.