25.9.2021. 8:25
0
MMA borac se nakon borbe požalio na glavobolju, a nakon toga preminuo
Brazilski MMA-a borac Lucas Gabriel Peres preminuo je u 22. godini nakon što je zadobio povrede u borbi ranije ovog mjeseca, prenosi Sport Avaz.

Mladi borac je naknadno hospitaliziran nakon što se žalio na bolove u glavi, ali je izgubio najvažniju životnu bitku. On se samo nekoliko sati nakon borbe požalio na glavobolju, pa je prevezen u lokalnu bolnicu. Međutim, njegovo se stanje pogoršalo i, nažalost, je preminuo.

Brazilski list "Globo" piše da su organizatori manifestacije bili u kontaktu s porodicom borca, ali se nisu oglasili nakon ovog tragičnog događaja. U njegovoj smrtovnici je navedeno da je pretrpio traumu glave.

(H. Ahbabović)

MMA
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.