5.4.2022. 22:31
0
Siniša Markota ostaje trener RK Sloboda
Rukometni klub Sloboda i trener Siniša Markota dogovorili su produžetak saradnje.

Hrvatski stručnjak je u Tuzlu stigao u novembru 2021. godine i od tada je Slobodu vodio u 15 utakmica, te ima učinak od deset pobjeda, tri remija i dva poraza. 

- Vrlo brzo sam pronašao zajednički jezik sa upravom Slobode. Ciljevi nam se podudaraju. Moj cilj, a i cilj kluba je da se slijedeće sezone napadne titula. To je prioritet i jedan od razloga zašto sam produžio saradnju sa Slobodom. Klub je finansijski stabilan, uredan i sve funkcionira kako treba. U Slobodi i Tuzli se osjećam ugodno, a i zadovoljan sam sa svima u klubu - izjavio je Siniša Markota nakon produženja ugovora i rukovanja sa sportskim direktorom Mirzom Bulićem. 

Sloboda je na tabeli Premijer lige BiH na drugoj poziciji, a Tuzlaci su treći put u nizu izborili plasman na final-four Kupa Bosne i Hercegovine. 

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.