21.9.2022. 16:34
0
Lana Pudar se vratila treninzima
Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar vratila se trenažnim obavezama nakon zasluženog odmora poslije nastupa na Evropskom prvenstvu u Rimu, gdje je u disciplini na 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju.


Kratko se obratila javnosti na svojoj Facebook stranicu s obzirom da dobija veliki broj poziva na prijeme, svečanosti i razgovore od strane mnogih institucija, ustanova, pojedinaca, sponzora...

- Osoba koja u moje ime dogovara sve ove aktivnosti i obaveze je predsjednik moga kluba Damir Đedović, te je kao takav jedina adresa za sve gore navedeno. Bilo kakvo drugo istupanje u moje ime nije moguće i smatrat će se zloupotrebom.

U narednom periodu bit ću maksimalno fokusirana na svoje trenažne i takmičarske aktivnosti, pa mi je izuzetno važno da i ovaj dio moje sportske karijere bude posložen i prepoznat na pravi način. Hvala Vam na razumijevanju i velikoj podršci koju mi pružate! - poručila je Lana Pudar.

Sjajna Mostarka će se sada posvetiti pripremama za Olimpijske igre, koje se održavaju u Parizu 2024. godine, što je i najavio Goran Grahovac, jedan od najcjenjenijih trenera u Evropi koji se priključio Laninom timu, prenosi Avaz. 



(Aldina R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.