13.1.2024. 22:41
0
Reakcija selektora Nizozemske privukla pažnju: Da li se smijao bh. rukometašima?
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine teško je poražena u večerašnjem meču drugog kola Evropskog prvenstva od Nizozemske.

Nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 17:7, da bi Nizozemci u drugom dijelu nastavili povećavati prednost i na kraju slavili pobjedu sa 16 golova razlike (36:20).

Zmajevi su odigrali jako loš meč što je Nizozemska maksimalno iskoristila, a ubjedljivu pobjedu Nizozemci su proslavili velikim slavljem na parketu.

Njihovo slavlje, ipak, nije privuklo pažnju koliko reakcija selektora Staffana Olssona nakon jednog gola njegove ekipe.

Igrala se 48. minuta utakmice kada je Alec Smit nakon kontranapada sjajno improvizovao i matirao golmana bh. reprezentacije, nakon čega je režiser prenosa zabilježio reakciju Olssona.

Selektor Nizozemske se smijao i rukom prekrio lice, a ostavljamo vam da sami procijenite da li je ismijavao bh. rukometaše ili je ovakva reakcija izazvana pogotkom njegovog igrača.



(Ajdin B.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.