7.3.2024. 15:38
0
Bivši član Bosne Fahrudin Melić pobjesnio, pa krenuo u obračun s navijačima
FOTO: Screenshot/x
Bivši član Rukometnog kluba Bosna i sadašnji igrač Neksea iz Našica Fahrudin Melić dospio je u centar pažnje nakon što se na društvenim mrežama proširio snimak na kojem se vidi kako se pokušao obračunati s navijačima na tribinama.

Za vrijeme utakmice Evropske lige protiv švedskog Savehova izazvao je skandal s navijačima u predgrađu Geteborga, s kojim od ranije ima neraščišćene račune. On je i prije dvije sezone imao incident u Partil Areni. 



Incident se dogodio nakon utakmice, kada je iskusni Crnogorac bio nervozan, a onda ga je navijačka grupa, poznatija kao "Kamikaze", počela prozivati.

Melić je uletio na tribinu i pokušao se obračunati s njima, ali su na svu sreću njegovi saigrači reagirali i izbjegnut je teži incident. 

(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.