7.3.2024. 18:11
0
Bomba iz svijeta boksa - Mike Tyson vraća se u ring: Borit će se s Jakeom Paulom
Kakva bomba iz bokserskog svijeta: Mike Tyson borit će se protiv Jakea Paula u boksačkom meču! “Iron Mike” na svojim je društvenim mrežama objavio da su Paul i on potpisali ugovor te da ih čeka meč.

Tyson (57) je bivši svjetski prvak i 30 godina je stariji od Paula. Borba će se održati na stadionu Dallas Cowboysa. Još se ne zna hoće li se borba voditi kao profesionalna ili egzibicijska.

Borbu 20. jula u Arlingtonu organizuje Netflix, a prema prvim projekcijama očekuje se da obojica boraca podijele najmanje 100 miliona dolara.

“Mike Tyson jedna je od najvećih ikona u povijesti boksa, a Jake Paul je u ovom trenutku jedno od najvećih imena u svijetu sporta. Presretni smo što možemo organizirati ovako veliku i povijesnu borbu i ne možemo dočekati da ova dva velikana uđu u ring”, izjavio je Gabe Spitzer, jedan od glavnih ljudi u kompaniji.


(Ajdin B.)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.