5.2.2016. 16:15
0
Prijavite se na takmičenje "Red Bull Can You Make It" i putujte Starim kontinentom
Red Bull Can You Make It? je epsko putovanje u kojem učestvuje 165 timova studenata iz više od 50 zemalja širom svijeta, koji putuju Evropom koristeći Red Bull kao jedinu valutu. Kreni na put: iskoristi svoj šarm i strategiju, i oduševi svoje pratioce... i proslavi pobjedu na jednoj od najspektakularnijih destinacija na Starom kontinentu!

Ukoliko si student, ne bojiš se prihvatiti bilo koji izazov i posjeduješ osjećaj za avanturu, onda je ovaj poziv baš za tebe – jer sada je vrijeme da se prijaviš na Red Bull Can You Make It? 2016. U ovom takmičenju ne radi se samo o tome da prvi stignete na cilj, radi se prije svega o putovanju: timovi za jednu sedmicu moraju preći više od 1.000 kilometara prije nego stignu na finalnu destinaciju, koristeći limenke Red Bulla kao jedino sredstvo plaćanja. Rok za prijave počinje u utorak 1. decembra 2015., i završava u nedjelju 14. februara 2016. godine.

Zatim će 12. aprila 2016. godine, 165 odabranih timova krenuti sa pet Startnih tačaka u Evropi – iz Barcelone, Firence, Berlina, Edinburga ili Praga. Svaki tim će predati svu svoju gotovinu, kartice i mobitele, i dobiti jednu sedmicu da stignu do spektakularne završne destinacije, razmjenjujući usput limenke Red Bulla za sve što im bude trebalo na putovanju – hranu, prenoćište, prevoz do naredne lokacije i sve druge avanture koje ovo iskustvo čine istinski nezaboravnim.

Ukoliko među njima bude i tvoj tim, kreiraćete svoj put obilazeći Kontrolne punktove u evropskim gradovima (gdje će vam biti postavljani izazovi za duh i tijelo), obavljajući što više zadataka sa Liste avantura, i objavljujući fotke i videa kako biste osvojili što veću podršku svojih (nesumnjivo) vatrenih sljedbenika na socijalnim mrežama. Rezultat se bazira na Izazovima sa Kontrolnih punktova, zadacima sa Liste avantura i postignutog broja Pratilaca na socijalnim mrežama.

Mogu li limenke stvarno odvesti skromni tim studenata na put preko cijelog kontinenta? Mogu. Na posljednjem Red Bull Can You Make It? takmičenju, 2014. godine, 100 timova je uspjelo doživjeti najluđa iskustva – od trampe karata za utakmicu četvrtfinala Lige prvaka do leta privatnim mlaznjakom.

Evo kako se prijaviti:

Okupi tim od troje prijatelja. Svi trebate biti studenti. Zatim snimite jednominutni video u kojem ćete objasniti zašto baš vaš tim treba biti odabran za učešće i postavite ga na www.redbullcanyoumakeit.com, najkasnije do 14. februara 2016. godine.

Ne zaboravite da prikažete vašu ljubav prema avanturama, vašu inteligenciju i osjećaj za humor – sve one osobine koje vas izdvajaju kao savršen izbor za osvajanje Evrope, samo uz pomoć limenki Red Bulla i vašeg neodoljivog šarma.

Potom prikupite podršku, jer će timovi koji dobiju najviše glasova u svakoj zemlji postati finalisti! Nakon što glasanje završi, žiri će između tih finalista odabrati pobjednike.

Oni će zatim biti pozvani da odlete do jedne od Startnih tačaka u Evropi i otpočnu svoju avanturu koja će ih odvesti daleko od kuće, ali i približiti jedne drugima. Vaša prilika da budete jedan od tih timova počinje danas.

Posjetite www.redbullcanyoumakeit.com za sve pojedinosti i prijavite se do 14. februara 2016.

Više informacija možete pogledati OVDJE.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.