23.1.2017. 11:53
0
Tokom vikenda veliki broj posjetilaca na Bjelašnici i Igmanu
Na ski-centru Bjelašnica i Igman tokom vikenda zabilježen je veliki broj posjetilaca, kako skijaša tako i ljubitelja planinskog ambijenta koji su uživali na ovim bh. olimpijskim planinama, kazao je Feni koordinator marketing službe u KJKP ZOI 84 Suad Jusić.

Naglasio je da su posjetioci uživali  na ski-centru  te u gastro ponudi na Bjelašnici i na Igmanu.

- Prema vremenskoj prognozi kojom je najavljena stabilizacija vremenskih uslova  nadamo se da će ista posjeta biti i tokom ovog vikenda - kazao je Jusić.

Na raspolaganju skijašima na Bjelašnici su trosjedna žičara, lift BX i lift K1 a na Malom polju na Igmanu dvosjedna žičara i četiri baby lifta. Na raspolaganju posjetiocima je i tubing staza na Malom polju.

- Staze su savršeno pripremljene za skijaše i ima sadržaja za sve goste - dodao je Jusić.

(Fena) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.