30.10.2017. 11:06
0
Platila kartu 46 funti, dobila avion od 189 mjesta samo za sebe
Žena je platila 46 funti let za Grčku i dobila cijeli avion samo za sebe od 189 sjedišta.

Karon Grieve je putovala iz Glazgova do Krita avio – kompanijom Jet2, a kada je rezrvisala let rečeno joj je da su samo još dvije osobe na tom letu, međutim, na sam dan leta, to dvoje se nije pojavilo, tako da je ona uz besplatan obrok dobila i pravo da bira mjesto u avionu.

Pilot joj je uputio i poruku koja je bila namijenjena samo njoj, odnosno oslovio ju je po imenu i dao informacije o tome iznad kojih zemalja lete.

Poslije slijetenja na Krit, Karon nije morala da čeka ni za prtrljag, predala je svoj kofer direktno iz aviona.

"Posada mi je dolazila i rekli su mi da samo pozovom ako mi nešto treba. Čak sam dobila i besplatan obrok, koji je bio odličan. Imala sam sav prostor samo za sebe. Bilo je tako mirno...Šalili smo se na taj račun“, rekla je ona.

Inače isti avion se vratio s Krita sa popunjenih svih 189 sjedišta.

Karon uživa u jednomjesečnom odmoru na Kritu, i radi na svom novom romanu.

"Drago nam je što je Karon imala uslugu kao VIP osobe. Nije neuobičajeno da posljednji letovi u sezoni imaju manje rezervacija nego inače“, rekla je portparolka avio-kompanije, pišu Nezavisne. 

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.