6.12.2019. 13:39
0
Otvorenje zimske sezone na Bjelašnici i Igmanu: Nastupaju Jala brat & Buba Corelli, Senidah i Coby
Ski centar Bjelašnica - Igman ovu zimsku sezonu zvanično će otvoriti 15. decembra u Babinom dolu na Bjelašnici.

Na ceremoniji otvaranja predviđen je zabavni program, koncert izvođača Jala brat & Buba Corelli, Senidah, Coby, Inas i još nekoliko poznatih imena iz tog žanra muzike.

Kao poklon svim korisnicima usluga, KJP "ZOI'84" OCS će omogućiti besplatno skijanje na dan otvorenja od 09.00 sati.

Iz tog preduzeća navode da u ovu zimsku sezonu ulaze sa brojnim realizovanim projektima, a posebno su ponosni na osvijetljenje staze Kolijevka koja će u sklopu manifestacije Winter Party biti puštena na korištenje prvi put za noćno skijanje.

- Kreirali smo zvanične stranice @skibjelasnica i @skiigman na kojima će ljubitelji planina moći dnevno pratiti informacije, kao ključne komunikacijske kanale pozitivnih priča s Bjelašnice i Igmana - saopćeno je iz KJP ZOI’84.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.