14.1.2021. 16:09
0
Snijeg "zatrpao" Sarajevo
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
FENA
U Sarajevu se zbog snježnih padavina saobraćaj odvija usporeno, a i pješacima je otežano kretanje.

Zbog novih snježnih padavina danas se usporeno saobraća na većini puteva u Bosni i Hercegovini. Posebno se izdvajaju dionice preko planinskih prijevoja.

Prema prognozama sutra u Bosni i Hercegovini će bti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U noći na subotu u Bosni je moguć slab snijeg, u Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura većinom između -9 i -3, a na krajnjem jugu do 0 stepeni. Najviša dnevna temperatura uglavnom između -4 i 1, na jugu BiH od 3 do 8 stepeni.

U Sarajevu će biti djelomično vedro. Jutarnja temperatura oko -8, a najviša dnevna oko -2 stepena.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.