13.3.2024. 10:20
0
Wizz Air uvodi avanturističku opciju: Let u nepoznato
FOTO: screenshot
Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air iznenadila je putnike početkom ovog mjeseca kada je uvela inovativnu opciju leta na nepoznatu destinaciju za sve one željne avanture.

Ova jedinstvena ponuda omogućava putnicima da se upuste u neistražene avanture putovanja, ne znajući unaprijed kamo će ih put odvesti.

Putnici koji se odluče za ovu opciju dobivaju kartu na kojoj je naznačeno samo mjesto polaska, ali ne i odredište njihovog putovanja.

Jedna od putnica podijelila je svoje uzbudljivo iskustvo putovanja na tajanstvenu lokaciju, istaknuvši da su krenuli iz zračne luke u Abu Dhabiju, a sve do trenutka slijetanja nisu znali kamo su se zapravo uputili.

Nakon što su izašli iz aviona, putnici su otkrili da su se našli u gradu Kutaisiju u Gruziji.

Ako vas privlači ova ideja nekonvencionalnog putovanja, sve što trebate je pratiti službenu stranicu Wizz Air-a i na vrijeme se prijaviti, s obzirom da su prijave za sljedeći ovakav let već zatvorene. Sljedeća avantura zakazana je za 15. mart, a let će krenuti iz Venecije.

Važno je napomenuti da je ovaj let namijenjen dobitnicima koji su osvojili besplatnu kartu, a osigurano im je četverodnevno boravak na tajanstvenoj lokaciji.

Ova nova inicijativa aviokompanije Wizz Air oduševila je mnoge putnike i pružila im jedinstvenu priliku da dožive nezaboravnu avanturu i istraže nepoznate krajeve svijeta.

(Erna H.) 
WIZZ AIR
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.